Масажи

Предлагаме Ви миг спокойствие в сивото и забързаното ежедневие, където можете да отделите малко време само за себе си, да се отърсите от всички проблеми и да се отдадете на полагащото Ви се спокойствие и релакс!

Масажи

Масажът е древно изкуство, което релаксира или лекува вашето тяло, като го енергизира и подобрява неговата функция и жизненост. Същевременно той Ви отпуска физически и психически, карайки Ви да се отнесете в миг на щастие, сигурност и спокойствие. Необходимо време за процедурата – 30 мин. за частичен масаж; 60 или 90 мин. за цялостен масаж (времето включва 10 мин. релакс след процедурата).

Със застоялия начин на живот, който е все по-често срещан проблем, в тялото ни се натрупват течности. Мануалният лимфен дренаж оказва въздействие върху меките тъкани на  тялото, с цел да се постигне премахване на излишните течности и продукти от обмяната на веществата по лимфните съдове. Необходимо време за процедурата – 20 мин. за долната част на краката; 40 за цели крака и 10 мин. релакс след процедурата.

Цени

Класически масаж на цяло тяло 60 мин. 45 лв.
Класически масаж на част от тялото 30 мин. 25 лв.
Мануален анти-целулитен масаж 40 мин. 35 лв

При закупуване на карта с предплащане от 10 бр. – Отстъпка от 20% ( Важи 1 месец )

Watch Dragon ball super