Партньори

 • Avon

  Ние слагаме спирала на миглите и храна на масата. С едната ръка се борим да заличим бръчките, а с другата – да изтрием рака на гърдата от лицето на земята. Ние знаем цената на красивите устни, но не се притесняваме да говорим открито срещу домашното насилие и в името на финансовата независимост на жените.

 • Oriflame

  „Орифлейм Холдинг“ АГ, до средата на 2015 г. Oriflame Cosmetics S.A., Люксембург, е козметична компания, основана през 1967 година в Швеция от братята Йонас и Робърт аф Йохник.

 • Tupperware

  Много малко са нещата в кухнята, които бихме могли да направим без помощта на Таперуер. Например, продукти, с които можем да нарежем храната, да я миксираме и пасираме без ток, съдове, в които запазваме свежи продуктите, а оригиналната линия за сервиране ще задоволи и най- претенциозните!

 • МиК магазин

  При нас може да намерите туристическа екипировка и раници на най-добрият български производител ТАШЕВ ! Също така и колоездачни екипи от DOLTCINI, произведени в България и съобразени с нуждите на професионалистите.

 • Deja Vu

  Коктейл бар Deja Vu се намира на ул. 'Бр.Миладинови'№142. Заведението работи и удовлетворява желанията на своите клиенти от 13 години, а от август 2011г е с обновен интериор и нов мениджмънт.

Watch Dragon ball super